Retourneren

Heb je het verkeerde product gekocht of ben je toch niet tevreden? Geen probleem, retourneren mag. 

Je mag jouw product, binnen 14 dagen na levering, retour melden. Neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina en geef daar duidelijk aan welke producten je retour wenst te sturen.

Kosten voor retourneren
Als kleine ondernemer kan ik helaas niet de verzendkosten voor jou vergoeden.  De kosten komen dus voor eigen rekening. De gemiddelde verzendkosten binnen Nederland voor een retourzending zijn € 4,10. Buiten Nederland kunnen deze kosten hoger zijn.

Staat van de producten
Komen de producten toch niet in originele, ongewassen en nette staat retour dan kan ik de producten helaas niet aannemen. Ik kan ze namelijk dan niet opnieuw verkopen. De producten zal ik op jouw kosten weer naar je retourneren. Uiteraard zal ik dan eerst even contact met je opnemen. 

Gepersonaliseerde producten / maatwerk opdrachten 
Ik neem ook maatwerk opdrachten aan. Deze gepersonaliseerde producten of maatwerk opdrachten artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Mocht er een probleem zijn dan mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. 

Ik zal jouw retour zo spoedig mogelijk verwerken en het aankoopbedrag terugstorten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op. 

Ik wil mijn product graag retourneren: